U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd.
Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €8,50 voor een klein pakket en tot €25 voor een lang pakket. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.
Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Rolslot • kamer en suite renovatie – geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@rolslot.nl en de bestelling zelf retourzenden of gebruikmaken van de SendCloud retourPortal. Op de retourportal kunt u de retour aanmelden, zelf een verzendmethode kiezen en het daar bij behorende retouretiket afdrukken. Maak voor retourzending van pakketten langer als 174cm gebruik van UPS. De andere vervoerders rekenen het pallettarief van circa €80. We zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag minus de eventuele retourkosten binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.